Om Krystalglasset

Vi er en virksomhed beliggende på den skønne ø Tåsinge i bunden af fyn. Handel med os foregår online eller ved køb på vores kontor og showroom, der er beliggende på Bjernemarksvej 46B, 5700 Svendborg (Tåsinge) Vi har åbent efter aftale tlf 30263071

Vores leverandøre er alle beliggende i Böhmen i Tjekkiet, måske kender du allerede vores produkter fra markederne i Prag og Karlstejn. Det er der vi selv har hentet inspiration til vores butik og produkterne vi tilbyder er leveret fra de samme fabrikker.

Vi levere glas i to forskellige typer, den almindelige kendte gode kvalitet af krystal fra Tjekkiet og som noget nyt tilbyder vi også Titanium krystal. Titanium krystal har den samme ekstreme klarhed som almindelig krystal dog en væsentlig højere brudstyrke.

Er du til håndlavet krystal kan vi også tilbyde det, flere af vores produkter fremstillet i hånden. Læs mere ved produkterne på butiks siden.

Vi kan tilbyde stort set alt inden for krystalglas, søger du et bestemt produkt så bare kontakt os. Vores dygtige leverandøre kan lave næsten alt.